Kunstforeninger

Kommunens kunstforeninger arrangerer hvert år flotte udstillinger og tager på udflugter til bl.a. ARoS
Besøgende på udstilling i tidligere stald
KUNSTFORENINGER I KUNSTNERNETVÆRKET - ALFABETISK RÆKKEFØLGE

"Afkørsel 58" Kunstforeningen

Kunstforeningen "AFKØRSEL 58" blev stiftet september 2003. En uafhængig forening for alle borgere, der interesserer sig for kunst og kultur.

Formålet med kunstforeningen er at fremme og formidle interessen for kunst i bred forstand. Det vil ske med en vifte af forskellige aktiviteter. Blandt andet offentlige kunstudstillinger af forskellig art og andre former for kulturelle arrangementer såsom foredrag, oplysningsvirksomhed og udflugter til kulturelle seværdigheder.

Desuden vil kunstforeningen hvert år indkøbe kunstværker, der udloddes blandt foreningens medlemmer. Udlodningen vil finde sted på den årlige generalforsamling.

Kunstforeningen "AFKØRSEL 58" er den første af sin slags i Hedensted Kommune, og i bestyrelsen håber vi, at foreningen og dens aktiviteter kan være med til at sætte mere fokus på kunst og kultur i samarbejde med alle interesserede parter - det være sig andre foreninger, kunstnere, borgere, kommunen og erhvervslivet.

Foreningens navn "AFKØRSEL 58" er inspireret af motorvejsafkørsel 58, og det er en titel, der er valgt, fordi vi gerne vil signalere åbenhed og nysgerrighed.

Kontingentet er fastsat, så alle har mulighed for at være med. Det koster kun 300 kroner årligt for en person og 400 kroner for en husstand.

Besøg hjemmeside

Afkoersel58 OK

Tørring-Uldum Kunstforening

Tørring-Uldum Kunstforening blev startet i 1995 og havde den første påskeudstilling i 1996.

Foreningens formål er at formidle og fremme medlemmernes kunstneriske interesser indenfor maleri, grafik, skulptur, keramik, glas m.m.

Det tilstræbes, at foreningen afholder mindst to udstillinger om året bl.a. en påskeudstilling samt en åben censureret udstilling i løbet af foråret. Udover udstillingerne arrangeres udflugter, besøg hos kunstnere, foredrag og lignende.

Besøg hjemmeside

 Foto01 Toerring Uldum Kunstforening

Kontakt

Kultur, Vækst & Udvikling

Tlf.: 79755000

Send e-mail til Kultur, Vækst & Udvikling